Hugo Van Cleemputte * Full body massage
Stratendries 65, 9572 Sint-Martens-Lierde (ingang aan de linkerkant van het gebouw)
e-mail: massage@hugovancleemputte.be * Gsm: 0485 49 56 78 enkel met nummerweergave (WhatsApp) best bereikbaar via een berichtje.
   
 

Welkom ! 20 jaar ervaring ! Massage
" a touch you always remember "

 

 
 
 

 


Vata - Pitta - Kapha thee van Surya

 

Vata …
Met name een ideale kruiden-melange voor in de avond. Ontspant de geest. Verdrijft de lucht en ether. Heeft een natuurlijke werking zodat een goede nachtrust mogelijk is. Als Vata in balans is dan is er meer energie, meer creativiteit en is men alert.
Vata kruiden-melange vermindert het hongergevoel, houdt de gewrichten soepel en verdrijft darmgassen.

Pitta …
Met name een ideale kruiden-melange voor in de zomer. Normaliseert het vuur in het lichaam en geeft een verkoelend effect. Als Pitta in balans is dan heeft men een heldere geest, tevredenheid en een koele lichaamstemperatuur.
Pitta kruiden-melange stimuleert de stofwisseling en bevordert de spijsvertering. Degene die last hebben van chronische obstipatie kunnen er 10 tot 15 fijngemaakte rozijnen of druiven aan toevoegen.

Kapha …
Met name een ideale kruiden-melange voor in de ochtend. Geeft die extra kick om de dag goed te beginnen. Heeft een pittige smaak en geeft direct energie. Als Kapha in balans is dan is er meer uithoudingsvermogen, meer kracht en stabiliteit.
Kapha kruiden-melange stimuleert het immuunsysteem en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Ook toe te passen bij licht hoest.

 

Surya Products B.V. ... Nederland

Publicatie van deze tekst met goedkeuring van de auteur Lies Ameeuw - School van Ayurveda

Vorige pagina